1 2 3 4 5
Лога на брандове предлагани и възможни за ремонт от Рационал-сервиз ООД

Лога на брандове предлагани и възможни за ремонт от Рационал-сервиз ООД

За Контакти


Сервиз:
гр. Варна, м. Зеленика
тел. 0898 766 007 / инж. Живко Желязков, управител
email: office@rational-service.org

Технически отговорник - к.к. Зл. Пясъци
тел. 0894 379 859 / Деян Желязков, професионален техник
email: deyan@rational-service.org

тел. 0898 319 352 / инж. Калоян Желязков, професионален техник
email: kaloyan@rational-service.org


Често задавани въпроси

Ремонтирате ли професионална техника работеща на газ?

Да! Освен професионалната техника работеща на ток, Рационал-сервиз ООД разполага с техници обучени и притежаващи необходимите сертификати за ремонт на уреди работещи с газ.

Как мога да получа оферта за оборудване?

Оферта за продажба на кухненско оборудване можете да получите след като ни изпратите необходимите данни за предназначението и видът на желаните от Вас уреди на email адрес: office@rational-service.org , а ние ще се свържим с Вас до 24 часа.

Продавате ли почистващи препарати?

Да! Освен оригинални резервни части, Рационал-сервиз предлага почистващи и миещи течни препарати и таблетки за Вашите уреди. За повече информация изпратете запитване от на email - office@rational-service.org или на някой от посочените телефони.

Защо е необходима профилактиката преди всеки туристически сезон?

За да започне предстоящият сезон без проблеми е не просто необходимо, а задължително да се направи профилактика на машините в кухненското и/или перално помещение. Отлично подготвените специалисти на Рационал-сервиз ООД са обучени да извършват цялостна профилактика на уредите, като след подробният оглед ще Ви бъде издаден протокол за всеки уред, в който ще бъдат вписани всички повреди и необходимостта от премахването им за достигане до правилна работа на машината. Освен всички огледи и констатации, Ние ще премахнем всичко излишно, което може да попречи на работата на машините или да създаде проблем в тях. Например на снимката по-долу Ви показваме натрупан прах в следствие на работата на каландър, който на външен вид и пръв поглед изглежда отлично:

Технологичен прах върху каландър
Този прах може да създаде изключително сериозни проблеми като повреди инвертора, вентилаторите, да създаде проблеми на лагерите или да остави петна по гладещият вал (ютията) на каландъра.

На абонамент или на повикване?

При сключване на договор за абонаментно обслужване за предстоящ сезон, Рационал сервиз ООД Ви предлага безплатна профилактика на уредите, включени в договора за абонамент, както и безплатно отстраняване на проблемите в тях (заплащат се само резервните части). Към договора са включени 2 (или повече) профилактични посещения без да има повикване от Ваша страна. Не се заплащат транспортни суми за пристигането на техниците. Клиентите със сключен договор са винаги с приоритет и 24 часова реакция от наша страна.
При обикновенно повикване за повреда срокът за реакция на техниците е до 48 часа. Всяко идване до обекта се заплаща на километър в една посока. Заплащат се труд и резервни части.

Ремонтни услуги

Ремонт на професионална техника

- Професионално кухененско оборудване
- Професионално перално оборудване
- Абонаментно обслужване и профилактика

Търговски услуги

Продажба на професионална техника

- Професионално кухненско оборудване
- Професионално перално оборудване
- Барово оборудване

Други услуги

Доставка на оригинални резервни части

Електрически инсталации
Миещи и почистващи препарати