1 2 3 4 5
Лога на брандове предлагани и възможни за ремонт от Рационал-сервиз ООД

Лога на брандове предлагани и възможни за ремонт от Рационал-сервиз ООД

Услуги

„Рационал-сервиз” ООД е регистрирана през 2012г. и за кратко време се налага на българския пазар със своята коректност и професионализъм, като една от водещите фирми за продажба, сервиз и доставка на резервни части в сферата на професионалното кухненско и перално оборудване. За по-малко от година успяваме да привлечем и запазим клиенти от Варна, к.к. Зл. пясъци, к.к. Св. Св. Константин и Елена, Добрич, Обзор, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Разград, Румъния и др. Фирмата разполага с обучени и добре подготвени специалисти за ремонт и доставка на резервни части за марките Zanussi Professional, Electrolux, Convotherm, Primus, Lavamac, Ecolab и други.
Освен всичко останало, Рационал-сервиз поддържа и осигурява за своите техници подходящо работно облекло за посещение на Вашите кухни или други хигиенични помещения. Убедете се сами в нашата стриктност и добра компетентност!


Монтаж на професионално кухненско и перало оборудване


Монтаж на оборудване Рационал-сервиз ООД разполага с добре подготвени техници за монтаж и демонтаж на професионално кухненско и перално оборудване. Зад гърба си фирмата има доста успешно извършени монтажи, като един от тях е в хотел Хамптън (Хилтън) намиращ се на територията на Румъния. След монтаж техническите лица провеждат обучение относно инструкциите и начина на работа с инсталираните вече машини, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване

Ремонт на професионална техника


Сервизна дейност В развитието си Рационал-сервиз ООД все още няма неуспешно ремонтиран уред от професионалната кухненска и перална техника. Ежедневно техниците се сблъскват с най-различни проблеми както в електрическите, така и в газовите уреди, като конвектомати, каландри, миялни, сушилни, перални и други уреди от професионалната техника. Нашата фирма предлага добре обучени специалисти в различните сфери на професионалната техника. Фирмата предлага още абонаментно обслужване, гаранционен и следгаранционен сервиз.Профилактика на професионална кухненска и перална техника


Профилактика Профилактиката завършва с доклад за необходими предстоящи ремонти с включена степен на важност на ремонтите и отнасянето им към гаранционно или негаранционно обслужване. Сервизът дава предложение за заявка на нужните за тях резервни части и консумативи.


Обучение на персонала за работа с машините


Обучение на персонала Техниците на Рационал-сервиз са преминали успешно обучение за работа с машини от марките Electrolux, Zanussi, Convotherm, Modular и др. Въз основа на това фирмата предлага извършване на обучение на персонала за правилна и успешна работа с машините. При монтаж на уредите от нас, провеждането на такова обучение е задължително и безплатно.
Електрически инсталации


My Cafe by Ani Boland Освен в професионалната техника, Рационал-сервиз се развива и в други дейности. Една от тях е електрическите инсталации. През Август 2012г. успешно направихме електрическа инсталация на "My Cafe by Ani Boland" в град Варна. Освен основните дейности по инсталацията и монтирането на контактите, в кафето са поставени 29 осветителни тела.
Ремонтни услуги

Ремонт на професионална техника

- Професионално кухненско оборудване
- Професионално перално оборудване
- Абонаментно обслужване и профилактика

Търговски услуги

Продажба на професионална техника

- Професионално кухненско оборудване
- Професионално перално оборудване
- Барово оборудване

Други услуги

Доставка на оригинални резервни части

Електрически инсталации
Миещи и почистващи препарати